Turgut Reis Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, lider, etkili ve gurur duyabileceğimiz öğrenciler yetiştiren, başarıya doymayan, her geçen gün kendini yenileyen bir okul olmasını sağlamak ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürmek, Çocuklarımızı aklın, bilimin ve ahlak kurallarının öngördüğü normlar çerçevesinde eğiterek, Atatürk’ün Önerdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesine”, çıkarmaktır.

Misyon: Eğitim ve öğretimde, yönetimde, öğrenci rehberliğinde, sosyal ve sportif faaliyetlerde, temizlikte, ilimizin en iyi okulları arasına girmek, Türk toplumunu ve yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim öğretim anlayışını eğitim sistemine taşıyan, örnek ve önder okul olup, eğitim ve öğretimde kaliteli değişimin yaşandığı bir kurum olmak.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim Döneminde 29 Öğrencimiz Bursluluk Sınavını Kazanmıştır.

Saatler: Sabahçı Grup:08:00-13:40 Öğlenci Grup :13:50-19:30
Isınma: Doğalgazlı kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (212) 431-8214

WEB - https://turgutreisortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Turgut Reis Mah. Okul Cad. No 57 Esenler / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuza ulaşım , belediye otobüsleri (33 T ,33 M 98G9) ve minübüslerle sağlanmaktadır. Okulumuza Esenler Metro istasyonundan inildikten sonra oradan geçen TEPE minibüsleri ile ulaşılabilir.(Son durakları okulumuzun hemen yanıdır.)

Adres - Turgut Reis Mah. Okul Cad. No 57 Esenler / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza ulaşım , belediye otobüsleri (33 T ,33 M 98G) ve minübüslerle sağlanmaktadır. Okulumuza Esenler Metro istasyonundan inildikten sonra oradan geçen TEPE minibüsleri ile ulaşılabilir.(Son durakları okulumuzun hemen yanıdır.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun Esenler ilçe merkezine uzaklığı 3 km , İstanbul il merkezine (İstanbul Valiliği) uzaklığı ise 12 km’dir.